Opsamlingssteder

Kør med skibusserne fra SneXpressen den direkte vej til Alperne. Vi kører til mere end 25 skidestinationer i Italien, Østrig og Frankrig.

Opsamlingssteder

SneXpressen opsamler i hele Danmark samt fra Malmö på visse afgange.

Alle opsamlingssteder og tider fremgår under hver enkelt destinationsside. Klik derfor ind på den enkelte destination - find generelle tider her for Italien, Frankrig og Østrig/Tyrol og Østrig/Salzbugerland.

SneXpressen kører den direkte vej til skidestinationen, og på udvalgte sjællandske afgange kører via Rødby-Puttgarden færgeoverfarten – dette kan bookes mod et tillæg.

Alle SneXpressens busser seates på forhånd, så man sidder samlet med dem man er booket sammen med. Sædenumre anvises af chaufføren ved ombord stigning.

Husk at møde 15 minutter før angivet opsamlings tidspunkt som fremgår af den tilsendte billet.

Booking

Søg rejse

Med sneXpressen køres du direkte til rejsemålet

Med tidlig ankomst til destinationen får du mulighed for 8 hele dage på ski. SneXpressen kører i fast rutefart til flere destinationer i Italien, Frankrig og Østrig. Har I specielle ønsker for en grupperejse, er I velkomne til at kontakte os.

DANICH COACH AWARD - Årets Turistbusselskab 2017

DANICH COACH AWARD

Årets Turistbusselskab 2017

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.