Busrejse til Geneve

Stå af her og kør videre til Avoriaz eller Chamomix med bus eller tog

Priser per person Grundpris Billige uger
Voksen/barn tur/retur kr. 2.142,00 kr. 1.943,75
Voksen/barn enkel kr. 1.827,25 kr. 1.693,25

Billige uger er: uge 1, 2, 6, 11 og 12.
Tillæg pr. person i uge 51, 52, 7, 8 og 13: Kr. 289,00

Tillæg for påstigning/afsætning i Malmø: kr. 70,00 pr. person.

Der ydes 10% i rabat til individuelt bookede grupper på min. 12 deltagere. Grupperabat opnås ikke i ugerne 51, 52, 7, 8 og 13 

Booking

Søg rejse

Internationale Organisationer

Genève er vært for flere internationale organisationer, herunder De Forenede Nationers Europæiske hovedkvarter, Verdenssundhedsorganisationen (WHO), International Røde Kors-komite og Verdenshandelsorganisationen (WTO).

Genevesøen

Denne ikoniske sø danner en naturlig grænse mellem Frankrig og Schweiz og tilbyder en smuk kulisse til byen med den berømte Jet d'Eau-vandfontæne som et centralt vartegn.

Historisk Centrum

Den gamle bydel i Genève er et must-visit med sine brostensbelagte gader, historiske bygninger og St. Peter's Cathedral.

Ure og Chokolade

Schweiz er kendt for sin urmagerkunst og chokolade, og Genève er ingen undtagelse. Der er flere urbutikker og chokoladebutikker, hvor du kan købe kvalitetsprodukter.

Nærhed til Skisportssteder

Genève er ideelt placeret tæt på flere skisportssteder i Alperne, hvilket gør det til en populær gateway for skiløbere og snowboardere.

Internationalt Præg

På grund af de mange internationale organisationer og virksomheder i Genève, har byen et kosmopolitisk præg med en mangfoldig befolkning.

Museer

Genève har flere museer, herunder Kunst- og Historiemuseet, Naturhistorisk Museum og Det Internationale Røde Kors og Røde Halvmåne Museum.

Parker og rekreation

Der er flere parker i Genève, herunder Parc des Bastions og Parc la Bâtie. Byen tilbyder også en række rekreative aktiviteter, fra sejlads på Genevesøen til vandreture i de omkringliggende bjerge.

Sprog

Selvom schweizisk tysk er det officielle sprog i Schweiz, er fransk det primære sprog i Genève. Engelsk, tysk, italiensk og andre sprog tales også bredt på grund af byens internationale karakter.

Ski Sweden Express integreres i SneXpressen

VIKINGBUS har i mange år kørt skiglade danskere til Norge og Sverige. Det har vi gjort gennem SkiSwedenExpress.
Dette selskab integreres nu i SneXpressen som er Danmarks førende brand til bustransport af skigæster til Alperne og nu også de nordiske skidestinationer. 
Bliv kørt direkte ind i de svenske og norske fjelde fra den nye skisæson 2023/24.

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.