Frankrig

Kør trygt og sikkert med skibusserne den direkte vej fra Danmark til Frankrig. Nyd turen og få 8 dages skiløb i Alperne.

FRANKRIG

Frankrig er kendt for sine enestående skisportssteder, som ligger i de imponerende Alper og Pyrenæerne. Landet er en af Europas mest populære skidestinationer, og det tilbyder en bred vifte af oplevelser for skiløbere og snowboardere på alle niveauer.

Du når sikkert og trygt De Franske Alper ombord på SneXpressens skibusser. Med bekvemme sæder og god bevægelighed ombord er du klar til 8 dages skiløb. Skibusserne kører til Val Thorens, men med transferbusser er der mulighed for transport til Val d´Isère og Tignes.

I sæsonen 2023/2024 køres til Frankrig i ugerne 51 - 13

Første afrejse d. 15.12.23 - sidste hjemrejse d. 30.03.24

Opsamlingsruter:
Jylland og Sjælland/Fyn køres alle uger
Der køres til Frankrig via Rødby i uge 7-8.

Booking

Søg rejse
Val Thorens - Ankom udhvilet til Val Thorens

Val Thorens

Ankom udhvilet til Val Thorens

Fra
1.944,-
kr. pr. person
Val d'Isére - Ankom udhvilet til Val d'Isére

Val d'Isére

Ankom udhvilet til Val d'Isére

Fra
1.944,-
kr. pr. person
Tignes - Ankom udhvilet til Tignes

Tignes

Ankom udhvilet til Tignes

Fra
1.944,-
kr. pr. person
Geneve - Ankom udhvilet til Geneve

Geneve

Ankom udhvilet til Geneve

Fra
1.944,-
kr. pr. person
Moutiers - Ankom udhvilet til Moutiers

Moutiers

Ankom udhvilet til Moutiers

Fra
1.944,-
kr. pr. person

Skisportssteder

Frankrig har en lang række kendte skisportssteder, herunder Chamonix, Val d'Isère, Tignes, Les Trois Vallées (med Courchevel, Méribel og Val Thorens) og L'Alpe d'Huez, for blot at nævne nogle få.

Terræn

De franske skisportssteder tilbyder en bred vifte af terræn, fra brede begynderpister til udfordrende sorte pister og off-piste områder.

Skiskoler

Næsten alle skisportssteder i Frankrig har skiskoler, hvor både børn og voksne kan tage lektioner. Franske skilærere er typisk veluddannede og mange taler engelsk.

Apres-ski

Den franske apres-ski kultur er livlig, med mange barer, restauranter og natklubber, hvor gæsterne kan slappe af efter en lang dag på pisterne.

Skiudlejning

Hvis du ikke medbringer dit eget udstyr, er der mange steder, hvor du kan leje ski- og snowboardudstyr. Det anbefales ofte at booke på forhånd, især i højsæsonen.

Sprog

Selvom mange i turistindustrien taler engelsk, vil en grundlæggende forståelse af fransk og kendskab til nogle få nøglefraser være en stor fordel.

Indkvartering

Der er et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder i de franske skisportssteder, fra luksushoteller til lejligheder og chalets.

Sæson

Skisæsonen i Frankrig varierer afhængigt af stedet og højden, men generelt går den fra december til april. Nogle høj-altitude resorts som Val Thorens har en længere sæson.

Forsikring

Husk at have en rejseforsikring, der dækker skiløb og snowboarding og det blå sygesikringsbevis. Skader på pisterne kan medføre dyre medicinske regninger.

Respektér sikkerhedsreglerne

Følg altid skiltningen på pisterne og vær opmærksom på de lokale sikkerhedsanbefalinger, især hvis du planlægger off-piste skiløb.

Gastronomi

Udnyt muligheden for at smage den berømte franske cuisine. Mange skisportssteder har gourmetrestauranter, hvor du kan prøve lokale specialiteter som fondue, raclette og tartiflette.

Ombord - Service ombord på bussen

Ombord

Service ombord på bussen

DANICH COACH AWARD - Årets Turistbusselskab 2017

DANICH COACH AWARD

Årets Turistbusselskab 2017

8 hele dage på ski - Mød sneen udhvilet i vores skibusser

8 hele dage på ski

Mød sneen udhvilet i vores skibusser

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen