Busserne

Skibusserne er indrettet som 4- eller 5-stjernet busser. Det betyder større sædeafstand og dermed mere komfort på din rejse.

Busserne

SneXpressen kører med topmoderne 4- og 5-stjernede hvilebusser.

Enkeltdækker busser, 5-stjernet er der plads til 48 gæster.
Enkeltdækker busser, 4-stjernet er der plads til 54 gæster.
Dobbeltdækker busser 4 og 5-stjernet er der plads til mellem 64-78 gæster.

Uanset bustype er du altid garanteret:
Luksussæde der kan vippes 45 grader, sikkerhedssele, klapbord og læselampe. Toilet samt mindre køkken

Alle busser er røgfrie og naturligvis udstyret med alt, hvad der kræves i en topmoderne bus. Vi bruger professionelle chauffører, som overholder gældende køre- og hviletidsbestemmelser. 

Der vises én film, nyere ikke-voldelige familiefilm, på bussens skærme på udrejsen fra Danmark og én film på hjemrejsen.

Booking

Søg rejse

Med sneXpressen køres du direkte til rejsemålet

Med tidlig ankomst til destinationen får du mulighed for 8 hele dage på ski. SneXpressen kører i fast rutefart til flere destinationer i Italien, Frankrig og Østrig. Har I specielle ønsker for en grupperejse, er I velkomne til at kontakte os.

DANICH COACH AWARD - Årets Turistbusselskab 2017

DANICH COACH AWARD

Årets Turistbusselskab 2017

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.