Moutiers

Kør med skibusserne den direkte vej til Valmorel, Meribel og Courchevel. Skift til lokalbus i Moutiers og kom direkte til Alperne.

Busrejse til Moutiers

Stå af her og kør videre til Valmorel, Meribel m.m med ”MobieSavoie”

I Moutiers er man midt i Tarantaise dalen. SneXpressen holder som fast stop på vejen til Val Thorens på tog- og busstationen i Moutiers (Gare Routière). Herfra går der lokalbusser til mange af skisportsbyerne, blandt andet Valmorel, Meribel og Courchevel. Moutiers er en by i Tarentaise-dalen i Savoie-departementet i de franske Alper. Selvom det ikke er så berømt som nogle af de større skisportssteder i nærheden, er Moutiers et vigtigt transitpunkt for dem, der rejser til nogle af Alpernes mest populære skidestinationer.

Book direkte hos hos MobieSavoie på dette link Gare Routière, Place de la Gare 73600 Moutiers

Priser per person Grundpris Billige uger
Voksen/barn tur/retur kr. 2.142,00 kr. 1.943,75
Voksen/barn enkel kr. 1.827,25 kr. 1.693,25

Billige uger er: uge 1, 2, 6, 11 og 12.
Tillæg pr. person i uge 51, 52, 7, 8 og 13: Kr. 289,00

Tillæg for påstigning/afsætning i Malmø: kr. 70,00 pr. person.

Der ydes 10% i rabat til individuelt bookede grupper på min. 12 deltagere. Grupperabat opnås ikke i ugerne 51, 52, 7, 8 og 13 

Booking

Søg rejse

Gateway til Skisportssteder

Moutiers er en vigtig transportknudepunkt for mange skisportssteder i Tarentaise-dalen, herunder Val Thorens, Méribel, Courchevel og La Plagne.

Historisk Charme

Byen har bevaret sin historiske charme med smalle gader, traditionelle bygninger og en smuk katedral, Saint-Pierre-et-Saint-Paul.

Brides-les-Bains

Tæt på Moutiers ligger Brides-les-Bains, en berømt spa-by, hvor mange besøgende tager hen for at nyde de terapeutiske egenskaber ved dens termiske kilder.

Lokale Delikatesser

Regionen er kendt for sin ost, og i Moutiers kan besøgende prøve lokale delikatesser som Beaufort.

Nærhed til andre Destinationer

Ud over skisportsstederne er Moutiers også tæt på andre interessante destinationer i Savoie, herunder Albertville, kendt for at være værtsby for vinter-OL i 1992.

Natur

Beliggende i dalen, Moutiers tilbyder fantastiske udsigter over de omkringliggende bjerge, og området er populært for vandreture, mountainbiking og naturoplevelser uden for skisæsonen.

Indkvartering

Mens mange besøgende kun passerer igennem Moutiers på vej til eller fra skisportssteder, tilbyder byen også en række overnatningsmuligheder, herunder hoteller, bed & breakfasts og lejligheder.

Vingårde

Savoie-regionen, hvor Moutiers er beliggende, er kendt for sin vinproduktion. Der er flere vingårde i nærheden, hvor besøgende kan smage og købe lokale vine.

Kulturelle Begivenheder

Moutiers er vært for forskellige kulturelle begivenheder og festivaler gennem året, hvilket giver besøgende mulighed for at opleve lokal kultur og tradition.

Ski Sweden Express integreres i SneXpressen

VIKINGBUS har i mange år kørt skiglade danskere til Norge og Sverige. Det har vi gjort gennem SkiSwedenExpress.
Dette selskab integreres nu i SneXpressen som er Danmarks førende brand til bustransport af skigæster til Alperne og nu også de nordiske skidestinationer. 
Bliv kørt direkte ind i de svenske og norske fjelde fra den nye skisæson 2023/24.

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.