Val Thorens

Ankom udhvilet til Val Thorens med skibusserne. Afgang hver fredag, hjemrejse lørdag – 8 hele dage på ski i Val Thorens.

Busrejse til Val Thorens

De Tre Dale, med mere end 650 km. pist lige udenfor døren

Val Thorens er en Europas højest beliggende skisportsby. Og ikke nok med det – der er mere end 650 km. pist at boltre sig på. Indkvarteringsmulighederne i byen er alsidige – fra 1-værelses lejligheder til chaleter og hoteller med pension. Val Thorens er en del af De Tre Dale som også tæller Meribel og Courchevel. Når man tager til Val Thorens er det for manges vedkommende også på grund af de gode after-ski steder, der findes i byen. Der er et livligt natteliv – og særligt for unge mennesker er destinationens natteliv særdeles tiltrækkende.

Val Thorens er en af de mest kendte skidestinationer i Europa og er beliggende i de franske Alper. Det er den højst beliggende skistation i Europa og en del af det massive Les Trois Vallées (De Tre Dale) skiområde, som også inkluderer Courchevel, Méribel og Les Menuires.

Priser per person Grundpris Billige uger
Voksen/barn tur/retur kr. 2.142,00 kr. 1.943,75
Voksen/barn enkel kr. 1.827,25 kr. 1.693,25

Billige uger er: uge 1, 2, 6, 11 og 12.
Tillæg pr. person i uge 51, 52, 7, 8 og 13: Kr. 289,00

Tillæg for påstigning/afsætning i Malmø: kr. 70,00 pr. person.

Der ydes 10% i rabat til individuelt bookede grupper på min. 12 deltagere. Grupperabat opnås ikke i ugerne 51, 52, 7, 8 og 13 

Booking

Søg rejse

Høj Altitude

Val Thorens ligger i en højde af 2.300 meter, hvilket gør det til det højeste skisportssted i Europa. Dette giver også en forholdsvis lang skisæson og ret pålidelige sneforhold.

Skiområde

Val Thorens er en del af Les Trois Vallées, som er verdens største skisportsområde forbundet med ski. Med over 600 km pister er der noget for enhver, lige fra begyndere til eksperter.

Moderne faciliteter

Val Thorens har investeret kraftigt i moderne liftsystemer, så det er let og hurtigt at komme rundt på bjergene.

Aktiviteter

Udover skiløb og snowboarding tilbyder Val Thorens også en række andre vinteraktiviteter som paragliding, isklatring, snescooterkørsel og en toboggan-piste.

Udvalg af indkvartering

Fra luksushoteller til mere overkommelige hytter og lejligheder, har Val Thorens en bred vifte af indkvarteringsmuligheder.

Restauranter og natteliv

Der er en bred vifte af spisemuligheder, fra gourmetrestauranter til afslappede bistroer. Nattelivet i Val Thorens er også levende med flere barer, klubber og afterski-arrangementer.

Familievenlig

Ud over at være populær blandt unge voksne, har Val Thorens også en række faciliteter og aktiviteter for familier med børn.

Priser og udmærkelser

Val Thorens har modtaget flere priser gennem årene, herunder titler som "World's Best Ski Resort".

Ski Sweden Express integreres i SneXpressen

VIKINGBUS har i mange år kørt skiglade danskere til Norge og Sverige. Det har vi gjort gennem SkiSwedenExpress.
Dette selskab integreres nu i SneXpressen som er Danmarks førende brand til bustransport af skigæster til Alperne og nu også de nordiske skidestinationer. 
Bliv kørt direkte ind i de svenske og norske fjelde fra den nye skisæson 2023/24.

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.