Trysil

Naturskønt skiområde for hele familien med pister i alle sværhedsgrader

Busrejse til Trysil

Trysil har alt til en mindeværdig ferie

Skiområdet i Trysil ligger omkring Trysilfjellet ved grænsen mellem Norge og Sverige.
Trysilfjellet består af fire sammenhængende skiområder, og pisterne er af meget stor variation. Således er en skiferie i Trysil altid spækket med udfordringer uanset niveau.

I dalområdet er der fire steder, man kommer til, når man kører ned. Det er henholdsvis Turistcenteret, Skihytta, Høyfjellssenteret og Høgegga.
Sidstnævnte er den primære endestation for de skiløbere, der gerne vil udfordre sig selv på områdets sorte lange pister.

Priser per person Grundpris Billige uger
Voksen/barn tur/retur kr. 1.565,00 kr. 1.395,00
Voksen/barn enkel kr. 1.200,00 kr. 1.093,00

Billige uger er: uge 1, 2, 6 og 11. 
Tillæg pr. person i uge 7 og 8: Kr. 289,00

Der ydes 10% i rabat til individuelt bookede grupper på min. 12 deltagere. Grupperabat opnås ikke i ugerne 7 og 8.

Booking

Søg rejse

Opsamlingssteder

Bjerglandskab

Trysilfjellet er hjertet af skiområdet, og dets alsidige terræn gør det egnet til skiløbere og snowboardere på alle niveauer.

Ski- og Snowboardforhold

Med over 60 pister og et stort antal lifte tilbyder Trysil en række forskellige udfordringer for både nybegyndere og erfarne skiløbere.

Langrend

Ud over alpint skiløb har Trysil også mere end 100 km præparerede langrendsspor, der snor sig gennem de maleriske skove i regionen.

Børnevenlig

Trysil har investeret meget i at gøre området børnevenligt med dedikerede børneområder, skiskoler og andre aktiviteter for de yngste besøgende.

Natur

Regionen omkring Trysil er hjemsted for frodige skove, krystalklare floder og et rigt dyreliv, hvilket gør det til et populært sted for naturelskere.

Overnatningsmuligheder

Fra luksuriøse hoteller og lejligheder til hyggelige hytter og campingpladser, Trysil tilbyder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder.

Events

Gennem sæsonen arrangeres der forskellige events i Trysil, fra skikonkurrencer til musikfestivaler.

Nærhed til Sverige

På grund af dets placering tæt på den svenske grænse er det nemt at kombinere en tur til Trysil med et besøg i naboregionerne i Sverige

Ski Sweden Express integreres i SneXpressen

VIKINGBUS har i mange år kørt skiglade danskere til Norge og Sverige. Det har vi gjort gennem SkiSwedenExpress.
Dette selskab integreres nu i SneXpressen som er Danmarks førende brand til bustransport af skigæster til Alperne og nu også de nordiske skidestinationer. 
Bliv kørt direkte ind i de svenske og norske fjelde fra den nye skisæson 2023/24.

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.