Flere års erfaring

Siden skisæsonen 2004/2005 har SneXpressen transporteret mere end 73.000 gæster til Alperne. Det gør os til en af de mest erfarne operatører på markedet for vinterkørsel til Alperne.

Flere års erfaring

SneXpressen så dagens lys i sommeren 2004. Som en konsekvens af faldende passager antal på sovebusserne blev produktet lanceret. Fast rutekørsel fra Danmark til udvalgte skidestinationer med 4- og 5-stjernet indretning af busserne med store sædeafstand. Masser af komfort og ryglæn som kunne lænes 45 grader tilbage.

Produktet blev hurtigt en succes på de italienske rejsemål, sidenhen kom østrigske destinationer og fra skisæsonen 2015/2016 køres der nu også til franske destinationer. Det betyder, at vi i dag er Danmarks største udbyder af rutekørsel til Alperne.

"Siden starten i 2004 har vi transporteret mere end 73.000 gæster til Alperne. Det betyder, at vi har kørt mere end 35 millioner kilometer med skigæster – svarende til cirka 875 gange rundt om Jorden"

SneXpressen ejes og drives af VIKINGBUS. Selskabet har mere end 35 års erfaring i persontransport og råder i dag over mere end 120 busser og transporterer årligt mange hunderede tusinde gæster i både Danmark og udlandet.

SneXpressen er registeret i Rejsegarantifonden med nummer 2271 samt medlem af Danske Busvognmænd.

Booking

Søg rejse