DANISH COACH AWARD

Egons er kåret til Årets Turistbusselskab 2017

Egons vinder DANISH COACH AWARD - Årets Turistbusselskab 2017

Det var en stolt direktør og ejer af Egons, Mogens Pedersen der den 24. februar 2017 modtog hæderen for kåringen til Årets Turistbusselskab 2017.

"Det er en meget stor dag for Egons, og alle de mange engagerede medarbejdere vi har i firmaet. Vi har som virksomhed mere end 30 års erfaring, så det er med stolthed,at jeg kan modtage denne hæder på vegne af alle medarbejdere", udtaler Mogens Pedersen.

Prisen som Årets Turistbusselskab deles i 2017 mellem Egons og Københavns Bustrafik. Egons ønsker tillykke til vores gode kollega i branchen. 
Egons og vores mere end 170 medarbejdere er stolte over denne hæder. I nomineringen hed det blandt andet fra juryen hos Danske Busvognmænd.

Egons - nomineret for deres vækst i både incoming og turistkørsel, for at sætte fokus på miljø ved både ISO 14001 og 18001 certificeringer, for at igangsætte egen intern uddannelse, for lokalt engagement i både Slagelse og København, og for deres alsidige og flotte markedsføring.

Egons fik den flotte hæder overrakt på "Ferie For Alle" messen i Herning fredag den 24. februar 2017 ved et arrangement under messen. Det er Danske Busvognmænd som står bag kåringen og det er 5. gang at priserne uddeles. Egons er oprindeligt fra Slagelse hvor hovedkontoret også er placeret i dag. Men med afsæt i flere andre kontorer på Sjælland, og blandt andet en stor base i København, med både salgspersonale og busser placeret, har man oplevet en stor vækst i blandt andet det Storkøbenhavnske de seneste år.

"Alle medarbejdere arbejder hårdt for at servicere vores kunder og sikre, at de gæster vi har ombord, oplever en god service og bliver kørt trygt og sikkert afsted. Derfor er dette et kæmpe skulderklap til alle de dygtige medarbejdere i virksomheden", tilføjer Mogens Pedersen.

 

Booking

Søg rejse