8 hele dage på ski

Mød sneen udhvilet i vores skibusser. Vi har planlagt kørslen med udrejse fredage fra Danmark og hjemrejser lørdag aften gennem hele skisæsonen – så man får 8 dage på ski.

8 hele dage på ski

Ombord på SneXpressen er det bekvemt. Vi har haft mere end 45.000 skigæster ombord hos os gennem de seneste 11 skisæsoner – og de kan ikke tage fejl.

Med afrejse fra Danmark i løbet af fredagen og ankomst lørdag morgen på skidestinationen mellem kl.06:00 og 09:30. Busserne returnerer efterfølgende lørdag til Danmark mellem kl.16:30 og 22:30 afhængigt af destination.

Mød 15 minutter før angivet opsamlingstidspunkt – derefter kører SneXpressen den direkte vej til Alperne.

Find generelle tider her for Italien, Frankrig og Østrig/Tyrol og Østrig/Salzbugerland og få 8 hele dage på ski med SneXpressen.

Booking

Søg rejse

Med sneXpressen køres du direkte til rejsemålet

Med tidlig ankomst til destinationen får du mulighed for 8 hele dage på ski. SneXpressen kører i fast rutefart til flere destinationer i Italien, Frankrig og Østrig. Har I specielle ønsker for en grupperejse, er I velkomne til at kontakte os.

DANICH COACH AWARD - Årets Turistbusselskab 2017

DANICH COACH AWARD

Årets Turistbusselskab 2017

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.