8 hele dage på ski

Mød sneen udhvilet i vores skibusser. Vi har planlagt kørslen med udrejse fredage fra Danmark og hjemrejser lørdag aften gennem hele skisæsonen – så man får 8 dage på ski.

8 hele dage på ski

Ombord på SneXpressen er det bekvemt. Vi har haft mere end 100.000 skigæster ombord hos os siden 2004 – og de kan ikke tage fejl.

For destinationer syd for Danmark har vi afrejse fra Danmark i løbet af fredagen og ankomst lørdag morgen på skidestinationen mellem kl.06:00 og 09:30. Busserne returnerer efterfølgende lørdag til Danmark mellem kl.16:30 og 22:30 afhængigt af destination.

For destinationer nord for Danmark har vi afrejse fra Danmark torsdag og lørdag eftermiddag/aften og ankomst til skidestinationerne fredag eller søndag morgen. Busserne returnerer til Danmark fredag og søndag aften.

Mød 15 minutter før angivet opsamlingstidspunkt – derefter kører SneXpressen den direkte vej til skidestinationen.

Find generelle tider her for Sverige, Norge, Italien, Frankrig og Østrig/Tyrol og Østrig/Salzbugerland og få f.eks. 8 hele dage på ski med SneXpressen.

Booking

Søg rejse

Ski Sweden Express integreres i SneXpressen

VIKINGBUS har i mange år kørt skiglade danskere til Norge og Sverige. Det har vi gjort gennem SkiSwedenExpress.
Dette selskab integreres nu i SneXpressen som er Danmarks førende brand til bustransport af skigæster til Alperne og nu også de nordiske skidestinationer. 
Bliv kørt direkte ind i de svenske og norske fjelde fra den nye skisæson 2023/24.

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.