Sverige

Kør trygt og sikkert med skibusserne til Sverige
2 ugentlige afgange fra Danmark

Sälen, Sverige

SneXpressens skibusser kører til 3 destinationer i skiområdet Sälen - Kläppen, Lindvallen, Tandådalen og Hundfjället og Stöten..

Med 2 ugentlige afgange fra Danmark (onsdag og lørdag) har du mulighed for at få både korte og længere rejser til din skidestination.

I sæsonen 2024 køres til Sverige i ugerne 2 - 11.
Første afrejse d. 06.01.24 - sidste hjemrejse d. 17.03.24.

Opsamling: jylland, sjælland og fyn.

Booking

Søg rejse
Sälen - Lindvallen - Tandådalen - Hundfjället

Sälen

Lindvallen - Tandådalen - Hundfjället

Fra
1.395,-
kr. pr. person

Opsamlingssteder

Skisportssteder

De mest populære skisportssteder i Sverige inkluderer Åre, som er landets største og mest berømte skisportssted, fulgt af Sälen, Vemdalen, Idre Fjäll og Lofsdalen.

Terræn

Fra begynderbakker til mere udfordrende sorte pister, svenske skisportssteder byder på en varieret skiløbsoplevelse for alle niveauer.

Langrend

Ud over alpint skiløb er Sverige kendt for sine langrendsløjper. Der er tusindvis af kilometer præparerede spor, der går gennem dybe skove og frosne søer, hvilket giver en unik skandinavisk vinteropplevelse.

Nordlys

En af fordelene ved at stå på ski i den nordlige del af Sverige er muligheden for at opleve det magiske nordlys, en spektakulær naturlig lysvisning.

Afterski

Selvom après-ski kulturen i Sverige måske ikke er så intens som i Alperne, tilbyder skisportsstederne stadig en række barer, restauranter og aktiviteter for at nyde aftenerne.

Aktiviteter

Ud over skiløb og snowboarding kan besøgende også prøve hundeslædekørsel, snescooter-ture, isfiskeri og mere.

Sprog

Mens svensk er det officielle sprog, taler størstedelen af svenskerne meget godt engelsk, især i turistområder. Der er også den danske beslægtning til svensk som gør det muligt for nogen at kommunikere imellem hinanden som dansker og svensker.

Valuta

Den officielle valuta er den svenske krone (SEK). Mange steder accepterer kreditkort, men det er altid en god idé at have nogle kontanter på hånden.

Overnatning

Der er et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, fra luksuriøse hoteller til hyggelige træhytter og vandrerhjem.

Sæson

Skisæsonen i Sverige strækker sig typisk fra december til april, afhængigt af placeringen og sneforholdene.

Klima

Vinteren i Sverige kan være meget kold, især i den nordlige del. Det er vigtigt at klæde sig varmt, især hvis du planlægger at være udenfor i længere tid.

Ski Sweden Express integreres i SneXpressen

VIKINGBUS har i mange år kørt skiglade danskere til Norge og Sverige. Det har vi gjort gennem SkiSwedenExpress.
Dette selskab integreres nu i SneXpressen som er Danmarks førende brand til bustransport af skigæster til Alperne og nu også de nordiske skidestinationer. 
Bliv kørt direkte ind i de svenske og norske fjelde fra den nye skisæson 2023/24.

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.