Val d’Isére

Ankom udhvilet til Val d´Isère med skibusserne. Afgang hver fredag, hjemrejse lørdag – 8 hele dage på ski i Val d´Isère

Busrejse til Val d’Isére / Moutiers

Måske Frankrigs bedste skiområde…

Bemærk: Der er afstigning i Moutiers, hvorfra kunden selv sørger for transport til Val d'Isere.

Val d’Isère er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig. Destinationen ligger på grænsen til Italien. Val d'Isère er et af de mest populære og prestigefyldte skisportssteder i verden, beliggende i Savoie-regionen i de franske Alper. Sammen med nabostationen Tignes danner det Espace Killy skiområdet, opkaldt efter den berømte franske, OL-guldvindende, skiløber Jean-Claude Killy. .

Der er i alt 300 kilometer sammenhængende pister med mulighed for at komme til både Tignes, Solaise, La Daille og Le Fornet.

Priser per person Grundpris Billige uger
Voksen/barn tur/retur kr. 2.142,00 kr. 1.943,75
Voksen/barn enkel kr. 1.827,25 kr. 1.693,25

Billige uger er: uge 1, 2, 6, 11 og 12.
Tillæg pr. person i uge 51, 52, 7, 8 og 13: Kr. 289,00

Tillæg for påstigning/afsætning i Malmø: kr. 70,00 pr. person.

Der ydes 10% i rabat til individuelt bookede grupper på min. 12 deltagere. Grupperabat opnås ikke i ugerne 51, 52, 7, 8 og 13 

Booking

Søg rejse

Skiløb og Snowboarding

Med adgang til over 300 km pister, der spænder fra grønne til sorte, tilbyder Val d'Isère et stort udvalg for alle niveauer af skiløbere og snowboardere.

Historie

Val d'Isère har en rig historie som skisportssted, og mange af byens bygninger afspejler den traditionelle alpine charme.

Espace Killy

Sammen med Tignes dækker Val d'Isère et stort skiområde kendt som Espace Killy. Dette område er kendt for sin høje højde, pålidelige sneforhold og alsidige terræn.

Vintersportsarrangementer

Val d'Isère er vært for adskillige internationale vintersportsarrangementer, herunder World Cup alpine skiløb konkurrencer.

Familievenligt

Der er mange skiskoler, børneklubber og familievenlige aktiviteter, hvilket gør det til et godt valg for familier.

Natteliv og restauranter

Der er et bredt udvalg af restauranter, barer og klubber, hvilket gør byen til et populært sted for afterski og aftenunderholdning.

Indkvartering

Val d'Isère tilbyder en bred vifte af indkvarteringsmuligheder, fra luksushoteller til hyggelige chalets og lejligheder.

Tilgængelighed

Mens det er i en fjern del af Alperne, er Val d'Isère relativt let at komme til med bil, og der er busforbindelser fra de nærmeste lufthavne.

Natur og landskab

Beliggende i en smuk alpine dal, tilbyder Val d'Isère betagende udsigter og muligheder for at opleve den naturlige skønhed i Alperne.

Ski Sweden Express integreres i SneXpressen

VIKINGBUS har i mange år kørt skiglade danskere til Norge og Sverige. Det har vi gjort gennem SkiSwedenExpress.
Dette selskab integreres nu i SneXpressen som er Danmarks førende brand til bustransport af skigæster til Alperne og nu også de nordiske skidestinationer. 
Bliv kørt direkte ind i de svenske og norske fjelde fra den nye skisæson 2023/24.

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.