Tignes Val Claret

Ankom udhvilet til Tignes Val Claret med skibusserne. Afgang hver fredag, hjemrejse lørdag – 8 hele dage på ski i Tignes Val Claret

Busrejse til Tignes Val Claret / Moutiers

Med start fra 2.100 moh er man sikret sne og høj himmel

Bemærk: Der er afstigning i Moutiers, hvorfra kunden selv sørger for transport til Tignes.

I Tignes er der mulighed for at løbe på ski både sommer og vinter. Om sommeren sker det på gletscheren Grande Motte i 3.550 meters højde. Om vinteren er du til gengæld altid sikker på, at der altid er den bedste sne i området.

Fra Tignes er det muligt at komme til Val d'isère, La Daille, Solaise og Le Fornet, der alle er dele af skiområdet L'Espace Killy, som i alt tæller 300 km piste. For snowboardere er der masser af faciliteter i to snowboardparker med alverdens aktiviteter.

Priser per person Grundpris Billige uger
Voksen/barn tur/retur kr. 2.142,00 kr. 1.943,75
Voksen/barn enkel kr. 1.827,25 kr. 1.693,25

Billige uger er: uge 1, 2, 6, 11 og 12.
Tillæg pr. person i uge 51, 52, 7, 8 og 13: Kr. 289,00

Tillæg for påstigning/afsætning i Malmø: kr. 70,00 pr. person.

Der ydes 10% i rabat til individuelt bookede grupper på min. 12 deltagere. Grupperabat opnås ikke i ugerne 51, 52, 7, 8 og 13 

Booking

Søg rejse

Skiløb og Snowboarding

Som en del af Espace Killy tilbyder Tignes Val Claret adgang til over 300 km pister. Dets høje beliggenhed sikrer også en længere skisæson end mange andre resorts.

Høj beliggenhed

Beliggende i en højde af omkring 2.100 meter er Tignes Val Claret en af de højeste skibyer i Alperne, hvilket ofte sikrer en god sneforhold.

Grande Motte-gletsjeren

Tignes er hjemsted for Grande Motte-gletsjeren, hvilket giver mulighed for skiløb også om sommeren.

Aktiviteter

Udover skiløb og snowboarding er der også muligheder for isklatring, paragliding, snescooterkørsel og hundeslædekørsel i området.

Familievenligt

Med børneskoler, børneklubber og mange familieorienterede aktiviteter er Tignes Val Claret et fremragende valg for familier.

Natteliv

Tignes Val Claret er kendt for sit livlige natteliv med et stort udvalg af barer, klubber og afterski-arrangementer.

Indkvartering

Der er en række indkvarteringsmuligheder i Tignes Val Claret, fra luksuriøse hoteller til lejligheder og hytter, der passer til forskellige budgetter.

Sport og træningsfaciliteter

Tignes er også kendt for sine træningsfaciliteter, hvilket gør det til et populært sted for sportsudøvere at træne i højden.

Ski Sweden Express integreres i SneXpressen

VIKINGBUS har i mange år kørt skiglade danskere til Norge og Sverige. Det har vi gjort gennem SkiSwedenExpress.
Dette selskab integreres nu i SneXpressen som er Danmarks førende brand til bustransport af skigæster til Alperne og nu også de nordiske skidestinationer. 
Bliv kørt direkte ind i de svenske og norske fjelde fra den nye skisæson 2023/24.

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.