Norge

Kør trygt og sikkert med skibusserne til Norge
2 ugentlige afgange fra Danmark

Norge

SneXpressens skibusser kører til Trysil i Norge.

Med 2 ugentlige afgange fra Danmark (onsdag og lørdag) har du mulighed for at få både korte og længere rejser til din skidestination.

I sæsonen 2024 køres til Sverige i ugerne 2 - 11.
Første afrejse d. 06.01.24 - sidste hjemrejse d. 17.03.24.

Opsamling: jylland, sjælland og fyn.

Booking

Søg rejse
Trysil - Ankom udhvilet til Trysil

Trysil

Ankom udhvilet til Trysil

Fra
1.395,-
kr. pr. person

Opsamlingssteder

Skisportssteder

Nogle af de mest populære skisportssteder i Norge er Trysil, Hemsedal, Geilo, Lillehammer (hjemsted for 1994-vinter-OL) og Voss.

Terræn

Norske skisportssteder byder på en bred vifte af terræn, fra familievenlige begynderbakker til udfordrende sorte pister og off-piste muligheder.

Langrend

Norge er ofte betragtet som fødestedet for langrend, og landet byder på tusindvis af kilometer præparerede spor. Dette giver skiløbere mulighed for at opleve Norges naturskønne vinterlandskab på en unik måde.

Nordlys

Når du besøger den nordlige del af Norge i vintersæsonen, har du en god chance for at opleve det betagende nordlys.

Afterski

Selvom Norge måske ikke har den samme intense après-ski kultur som nogle alpine lande, er der stadig mange hyggelige barer, restauranter og aktiviteter at nyde efter en dag på pisterne.

Klima

Vinteren i Norge kan være kold, især i indlandet. Sørg for at have varmt og velegnet tøj til skiløb og anden udendørs aktivitet.

Kultur & Historie

Norge har en rig skihistorie. Besøg Holmenkollen i Oslo, som er verdens ældste skisportssted og hjemsted for det berømte skihop.

Sprog

Norsk er det officielle sprog, men engelsk er udbredt, især i turistområderne. Dog er norsk tæt beslægtet med dansk og for mange forholdsvis nemt at forstå og svare på dansk.

Valuta

Den norske krone (NOK) er den officielle valuta. De fleste steder accepterer kreditkort, men det er nyttigt at have nogle kontanter.

Transport

Norge har et godt udbygget transportnetværk, og mange skisportssteder er nemt tilgængelige med tog, bus eller bil.

Overnatning

Fra luksuriøse hoteller til traditionelle norske hytter ("hytte"), der er et bredt udvalg af overnatningsmuligheder.

Sæson

Skisæsonen i Norge starter ofte tidligt, nogle steder allerede i november, og kan vare indtil maj, afhængigt af stedet og sneforholdene.

Ski Sweden Express integreres i SneXpressen

VIKINGBUS har i mange år kørt skiglade danskere til Norge og Sverige. Det har vi gjort gennem SkiSwedenExpress.
Dette selskab integreres nu i SneXpressen som er Danmarks førende brand til bustransport af skigæster til Alperne og nu også de nordiske skidestinationer. 
Bliv kørt direkte ind i de svenske og norske fjelde fra den nye skisæson 2023/24.

15 års erfaring - Læs om sneXpressen

15 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.