Tignes Val Claret

Ankom udhvilet til Tignes Val Claret med skibusserne. Afgang hver fredag, hjemrejse lørdag – 8 hele dage på ski i Tignes Val Claret

Tignes Val Claret

Med start fra 2.100 moh er man sikret sne og høj himmel

I Tignes er der mulighed for at løbe på ski både sommer og vinter. Om sommeren sker det på gletscheren Grande Motte i 3.550 meters højde. Om vinteren er du til gengæld altid sikker på, at der altid er den bedste sne i området.

Fra Tignes er det muligt at komme til Val d'isère, La Daille, Solaise og Le Fornet, der alle er dele af skiområdet L'Espace Killy, som i alt tæller 300 km piste. For snowboardere er der masser af faciliteter i to snowboardparker med alverdens aktiviteter.

Priser per personGrundprisBillige uger
Voksen/barntur/returkr. 1.735,00kr. 1.535,00
Voksen/barnenkelkr. 1.480,00kr. 1.325,00

Billige uger er: uge 2, 3, 6, 11 og 12.
Tillæg pr. person i uge 1 og 7: Kr. 244,00

Tillæg for påstigning/afsætning i Malmø: kr. 65,00 pr. person.

Der ydes 10% i rabat til individuelt bookede grupper på min. 12 deltagere. Grupperabat opnås ikke i ugerne 1 og 7.  

Booking

Søg rejse

Med sneXpressen køres du direkte til rejsemålet

Med tidlig ankomst til destinationen får du mulighed for 8 hele dage på ski. SneXpressen kører i fast rutefart til flere destinationer i Italien, Frankrig og Østrig. Har I specielle ønsker for en grupperejse, er I velkomne til at kontakte os.

DANICH COACH AWARD - Årets Turistbusselskab 2017

DANICH COACH AWARD

Årets Turistbusselskab 2017

Mere end 10 års erfaring - Læs om sneXpressen

Mere end 10 års erfaring

Læs om sneXpressen

Bagage

Der må medbringes én kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndtaske som håndbagage må endvidere medbringes i bussens kabine. Eventuel ekstra bagage skal bekræftes af SneXpressen og koster kr. 100,- pr. ekstra stk. bagage. Eventuel ekstra bagage ved fremmøde kan af pladshensyn blive afvist af chaufføren. Ski og støvler skal være pakket i pose/taske.